sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikel afbeelding

Kan ik zelf Shellac verwijderen?

Het is natuurlijk heel verleidelijk om zelf wat te pulken aan de geplaatste Shellac. Doe dit niet! Ik leg je uit waarom.

Door het pulken en vijlen van de laag beschadig je de natuurlijke nagel en dát is natuurlijk niet de bedoeling. Je schraapt op deze manier zelf een laag (of meerdere) af van je natuurlijke nagel. Dit uit zich in ribbels of putjes in de nagelplaat.

Laat je ook niet verleiden door artikelen op internet waarin staat dat je Shellac zelf eraf kunt halen. Het product is uitgehard onder een UV lamp en vraagt een juiste behandeling voor het verwijderen om narigheid te voorkomen. Lukt het niet om op de afgesproken tijd het product te laten verwijderen overleg dit dan tijdens de behandeling. Dan kijken we samen wat de oplossing is voor jou.

De basecoat zorgt voor een hechting van Shellac op de nagel, dan volgen er 2 lagen kleur en als afsluiter de topcoat. Het verwijderproduct breekt de band tussen de lagen en de nagelplaat, zo weekt de Shellac van de nagel af.

Als je hele droge nagels hebt dan neemt dit proces wat meer tijd in beslag. Hoe beter de natuurlijke nagel in conditie is hoe sneller het verwijderproces. Het is dan ook van groot belang om te oliën met bijvoorbeeld de Dadi’oil. Wees niet te zuinig met de olie, liever vaker dan minder per dag oliën. Zie het als de dagcreme van de nagels, maak het een gewoonte.

Het grote voordeel van Shellac is dan ook dat je de nagels onbeperkt kunt kleuren zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. En dan ook nog 14-21 dagen genieten van prachtige nagels.

Professioneel verwijderen

De Shellac wordt bij Nagelstudio Harderwijk professioneel verwijderd zodat de natuurlijke nagel mooi en onbeschadigd blijft. Het grote voordeel van CND Shellac is dat dit product de natuurlijke nagel onbeschadigd laat. Er wordt dan ook nooit gevijld op de natuurlijke nagel.

Bij een nieuwe Shellac is ook de verwijdering inbegrepen, dus geen extra kosten én behoudt van mooie nagels.

Je nagels zijn weer vrij van product en klaar voor een nieuwe CND Shellac. Welke kleur kies je dit keer? Wil je een gave nailart? Daar kun je alvast over nadenken tijdens het afweekproces.

Op July 12, 2017