sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over nagels

Amerika verbolgen over roze nagellak

Conservatieve Amerikanen zijn not amused over een advertentiewaarin een moeder de nagels van haar zoontje roze verft. Antihomo-sites veroordelen de reclame-uiting van modemerk J. Crew, waarin modeontwerpster Jenna Lyons de teennagels van haar zoontje met roze nagellak onder handen neemt. Criticasters vinden dat de advertentie transseksualiteit bij kinderen aanmoedigt.

Lees meer >>

Op 22 april 2011

Nagelguru bedenkt nieuwe nagellaktrends

De in Londen wonende nagelguru Sophy Robson zet een nieuwe trend op nagellak gebied. Voor de show van Antonio Berardi creƫerde zij de V-Gap en bij Loewe kregen de modellen nagels met een 'leren' look.

Lees meer >>

Op 22 april 2011

'Kindernagels lakken niet zonder risico'

In Hollywood is het bijna een trend te noemen, kinderen met nagellak. Volgens sommige experts is het goedje niet geheel zonder risico's voor kinderen.

Lees meer >>

Op 22 april 2011