sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over nagels

Zorg goed voor je handen

Met je handen in een schoonmaaksopje of afwaswater, kleding opvouwen, even een dweil over de vloer. Al die schoonmaakklussen doen we met grote regelmaat maar trek jij dan ook speciale handschoenen aan? Ik durf wel te zeggen dat dit meestal niet gebeurt, gewoon zo met de blote handen is veel makkelijker. Ik herken ook mijzelf hierin. Bewustwording Je zou eens een dagje bewust kunnen zijn wat ...

Lees meer >>

Op 10 september 2017

Welke verzorging heeft de Shellac nodig?

Je bent naar de Nagelstudio geweest en hebt een prachtige kleur Shellac uitgezocht. Voordat de Shellac wordt geplaatst vindt er eerst een manicure plaats. Een goede start met schone nagels. Als afsluiter nog een fijne olie om de nagelriemen te verzorgen. En dan ben je thuis en is het echt van groot belang om de verzorging van de nagels voort te zetten. Tijdens de behandeling heb je al de uitleg ...

Lees meer >>

Op 29 augustus 2017

Welke kleur nagels kies jij?

Welke kleur kies jij voor je nagels? CND Shellac blijft 14-21 dagen perfect op je nagels in een kleur die bij jouw past. Best lastig om te kiezen uit al die geweldige kleuren. De Shellac collectie heeft zelfs meer dan 100 kleuren in het assortiment. Te veel om allemaal in de salon te hebben. Kies je een pasteltint; licht blauw (creekside), mint groen (mint convertible) of licht ...

Lees meer >>

Op 18 juli 2017

Kan ik zelf Shellac verwijderen?

Het is natuurlijk heel verleidelijk om zelf wat te pulken aan de geplaatste Shellac. Doe dit niet! Ik leg je uit waarom. Door het pulken en vijlen van de laag beschadig je de natuurlijke nagel en dát is natuurlijk niet de bedoeling. Je schraapt op deze manier zelf een laag (of meerdere) af van je natuurlijke nagel. Dit uit zich in ribbels of putjes in de nagelplaat. Laat je ook niet ...

Lees meer >>

Op 12 juli 2017

Probleemnagel?

Gespleten nagels, zachte nagels die steeds weer inscheuren of gewoon niet lang worden. En dan zie je de prachtige nagels van je collega en denkt ..... dát wil ik ook. Nagels die stevig zijn en nagels met een prachtige kleur. Er is een oplossing: IBX. Acryl- en gelnagels leggen een laag op je natuurlijke nagel en sluit deze af. IBX dringt echt door in de nagel en versterkt de natuurlijke ...

Lees meer >>

Op 25 juni 2017