Ann's Nagelstudio


Hildegard van Bingenweg 59 9408 BG Assen
0648036122 Klik om te bellen

Over Ann's Nagelstudio

• BEAUTY • PERFECTION • QUALITY •           Een gecertificeerde nagelstyliste die met veel liefde en kennis uw nagels behandeld. Nagels en handen zijn een belangrijk aspect van een verzorgde uitstraling, wij noemen het daarom ook het visite kaartje dat een rol speelt in uw eerste indruk! 

Acrylnagels, Gelnagels, Gelpolish op eigen nagels, simpele basis manicures tot luxe manicures met nail-art.. Langere nagels? Ook dat kan. Door middel van sjablonen wordt er een verlenging geplaatst aan uw natuurlijke nagels. 

Als u eenmaal kunstnagels heeft, wilt u ook echt niets meer liever. Paar weekjes lang geen omkijken hebben naar uw nagels. Hoe mooi is dat? Lak bladdert niet af, geen scheuren of breuken, niet meer peuteren en zo zijn er een boel redenen waarom u kiest voor kunstnagels of Gelpolish. 

Iedere twee weken Gelpolish bijwerken? Waarom? Bij Ann's Nagelstudio is dat wel even anders. Bij een simpele Gelpolish behandeling inclusief een basis manicure en versteviging van uw natuurlijke nagels, heeft u drie weken lang mooie nagels. Kwaliteit en het plaatsen van het product is een essentie van de langdurige houdbaarheid. U kunt ook kiezen voor een uitgebreide manicure. Hier wordt de e-manicure toegepast. Het polijsten van de nagelriemen en zijwallen, losse velletjes worden verwijderd met de elektrische vijl. Er wordt geen base coat gebruikt. Hiervoor in de plaats gebruik ik een gel met hoge viscositeit. Deze zorgt voor een versteviging van je eigen natuurlijke nagels. Het is net dat ene extra'tje wat Ann's Nagelstudio biedt aan haar klanten voor dat WoW effect en onderscheid te maken van andere nagelstylisten. 

Naast al deze behandelingen, geef ik ook in het speciaal aandacht aan nagelbijters. Het is niet leuk om nagels te bijten. Ervan afblijven is heel erg moeilijk. Vervelingbijters, stressbijters, zenuwbijters zo zijn er een heleboel. 

Kunstnagels is één van de meest beste oplossingen om te stoppen met nagels bijten. Uw nagels zijn mooi, kort en sterk. Geen zijkantjes of lengte waar u aan kan peuteren. 

Hygiëne! Één van de belangrijkste onderdeel van het hele vak Nagelstyling. Iedere klant heeft haar eigen vijlenpakket. Dit is een vijl van 180/100 grit en een white block. Deze wordt bewaard in een gepersonaliseerde zakje in de Nagelstudio. Als u wenst om de vijl mee te nemen voor thuisgebruik, mag dat uiteraard ook. Alle andere metalen materialen, zoals de bokkenpootje om uw nagelriemen mee terug te duwen en bitjes voor de e-manicure. Dezen worden in de Ultra Soon gedesinfecteerd.  

Interessant he? Wilt u meer weten over de behandelingen en welke bij u past? Bel gerust naar 0648036122. Ik zal u verder helpen en het één en ander uitleggen wat mogelijk is en wat bij u past. 

Tarieven? Deze kunt u vinden op mijn website: Nagelstudio-Ann.nl. Hier heb ik ook enkele foto's van tot nu toe gemaakte nagels. Ook ben ik erg actief op Social media. Op Instagram ben ik te vinden onder de naam Annmarybr en op Facebook: Ann Mary Benadict. Naast deze accounts is er ook een bedrijfspagina. Hier staan de laatste updates, plaatjes en last minute afspraken. 

Maandelijks bedenk ik een leuke actie om voor iedereen het aantrekkelijk te maken om kunstnagels te nemen. Zo is er momenteel een leuke actie: nieuwe set kunstnagels + nabehandeling voor €70,-.  

Contante geld pinnen is verleden tijd! Sindskort werk ik met betaalverzoeken. Vóór uw nagel afspraak stuur ik u een iDeal link. Deze mag u op uw gewenste tijd betalen.  

WIE BEN IK? 

Ik ben Ann Mary, iedereen roept mijn naam natuurlijk niet volledig, maar kort en krachtig ANN!

Eind 2015 ben ik een thuisstudie Nagelstyling Acryl & UV-GEL begonnen. In 2016 heb ik deze twee studies afgerond met een 9 voor UV-GEL en een 9.1 voor ACRYL.

Na het behalen van mijn certificaat begon het echte avontuur in de “Nagelwereld”. In maart 2017 heb ik een “Perfectie Training” en “Probleemnagels” training gevolgd bij BYOU COSMETICS. Door deze trainingen heb ik ontzettend veel geleerd en dit heeft mij alleen nog maar meer aangemoedigd om nog veel meer te leren en uit het vak te halen. Begin april heb ik meegedaan met de NAILIT 2017 in een Relay team. Dit was een waanzinnige ervaring met alle andere ervaren en professionele nagelstylisten. 

Eind april ben ik bij 1 van mijn favorieten geweest Tanya Savchenko. Bij Tanya Nail-art heb ik een 1 daagse training “Salon Almond” gevolgd. Een meest gewenste vorm.

Ik ben geen hobbyist! Na 10 jaar lang in de kleding te hebben gewerkt, sla ik nu totaal een andere weg in. Voor iedereen is het een droom om iets te doen waar je super veel plezier in hebt en daar ook je beroep van te maken. En daar ben ik nu mee bezig!

Ik werk momenteel parttime en vlakbij huis. Momenteel zit het er helaas niet in om fulltime te werken met mijn prachtige twee peuters thuis. De dinsdag en donderdag zijn mijn vaste werkdagen. Vaak zijn deze dagen al volledig bezet. Dit komt doordat alle klanten door gepland worden. Vanwege de drukte werk ik soms ook een vrijdag & woensdagavond.

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wie u voor u heeft en of diegene ook daadwerkelijke de kennis bezit wat nodig is voor dit vak. Daarom heb ik er ook bewust voor gekozen om mijn opleidingen/trainingen te delen.

Ik hoop u snel te zien om uw nagels the perfect look te geven en langdurige nagel plezier! 

Ann's Nagelstudio in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Ann's Nagelstudio


Hildegard van Bingenweg 59 9408 BG Assen
0648036122 Klik om te bellen