All4Nails All4Lashes Pmu


Logger 12 3232 CP Brielle
06 31000227 Klik om te bellen

Persoonlijke aandacht in een rustige salon
Kwaliteit, perfectie & gezondheid staan voorop
Veilige producten, vegan & dierproefvrij

Over All4Nails All4Lashes Pmu

All4Nails All4Lashes Pmu is er voor alles op het gebied van onder andere mooie, verzorgde nagels! Wil je dat je nagels er tiptop uitzien kan dat met nagelverlenging of nagelversteviging of beiden. De nagels worden geëgaliseerd en eventueel verlengd met biab (builder in a bottle ofwel rubber base) of met hardgel of acrylgel. Dit wordt gedaan op de natuurlijke nagels! Secuur en pijnloos worden de nagelriemen en velletjes verwijderd, dit zorgt voor een verbluffend mooi resultaat. Er wordt gewerkt met het merk van The_Gel_Bottle_inc (vegan!)

All4Nails is van origine een nagelstudio opgestart in januari 2015. Er waren veel nagelsalons waar je voor een prikkie je nagels kon doen, alleen betekende dat meestal een slechte kwaliteit. Dit kon beter en mooier, zodoende ben ik zelf een salon gestart waar kwaliteit, perfectie en gezondheid voorop staan. Iedereen tevreden de salon uit met nagels (of een van de andere gekozen behandelingen) die niet alleen mooi zijn, maar tevens wekenlang blijven zitten met een nette uitgroei. In de gebruikte producten zitten verzorgende bestanddelen die ervoor zorgen dat de natuurlijke nagels gezond blijven en binnen enkele behandelingen er ook uitzien als gezonde nagels met een lang nagelbed en een c-curve.

All4Nails is de afgelopen jaren verder uitgegroeid en heeft de behandelingen uitgebreid met:

- permanente makeup (pmu) voor wenkbrauwen (powderbrows & hairstrokes), eyeliners & lippen (lippigmentatie). Er wordt gewerkt met de pigmenten & producten van Swiss Color (dierproefvrij!)

- wimperextensions & wimperlift

- voor de wenkbrauwen zijn er naast wenkbrauw pigmentatie tevens behandelingen zoals: browlift, henna behandeling, wax & styling

All4Nails is uniek in de extra tijd & aandacht voor iedere behandeling bij iedere klant om telkens weer tot een perfect eindresultaat te komen. Iedere klant wordt alvorens een behandeling begint, goed geadviseerd zodat zij de keuze kan bepalen voor een passende behandeling.

Boost Up Your Beauty

Foto's

All4Nails All4Lashes Pmu in het kort

Diensten

Biab
Gellak
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Natural Nail Treatment
Navullingen
Permanent make-up
Permanente make-up
Polygel
Waxen
Wenkbrauwen
Wimper extensions
Wimperextensions
Wimperlifting

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo All4Nails All4Lashes Pmu

All4Nails All4Lashes Pmu

All4Nails All4Lashes Pmu


Logger 12 3232 CP Brielle
06 31000227 Klik om te bellen