"All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen


Rucphensebaan 40 4714 RE Sprundel
06-54222511 Klik om te bellen

Over "All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen

"All For Nails" biedt u de mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen om de perfecte nagelstyliste te worden. Ons sterkste punt is het geven van Privé Opleidingen. Ook voor perfectie trainingen, probleemnagels, stiletto nagels en diverse workshops kunt u bij ons terecht.

Sinds 2017 zijn wij ook een IBX gecertificeerd salon. IBX: herstelt, verbetert en repareert uw natuurlijke nagels. IBX gaat in de nagel en na een één behandeling ziet u al direct resultaat. Tevens ben ik officieel IBX, IBX Boost & MinX Coat Educator.

Buiten het feit, dat wij een gecertificeerd salon zijn, geven wij ook trainingen in IBX, IBX Boost (verstevigd uw natuurlijke nagels & MinX Coat (ideaal voor als u verticale scheuren in uw natuurlijke nagels heeft, waar u continue aan blijft haken.)

In onze studio bent u welkom voor acrylnagels, gelnagels, nailart, airbrush, one stroke, nagelbedverlenging en zomerse teennagels.

Bij ons staat perfectie van de kunstnagels op de eerste plaats !!!!

Als docente van DNA (Dutch Nail Artist), Korneliya Nail Art Producten, IBX en Famous Names Producten, Konad Stempel producten en Barbicide bent u bij ons altijd aan het goede adres.

Wilt u meer informatie, dan kunt u ons altijd bellen (06-54222511) of mailen (info@all-for-nails.nl)

"All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen in het kort

Diensten

Gellak
Ibx
Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Opleidingen
Reparaties
Reparaties
Workshops

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

"All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen


Rucphensebaan 40 4714 RE Sprundel
06-54222511 Klik om te bellen